Post by naripolmiwatch on Feb 4, 2022 6:50:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus žetonai ▞▞▞
▞▞▞ Mini Block Craft 2022 version ▞▞▞
Puikus žaidimas, bet kiekvieną kartą, kai uždarau savo inventorių, turiu žiūrėti papildymą. Ir aš kažką paliečiau ir tada jis neleido man žaisti daugiau. Bet kitu atveju tas fantastinis žaidimas
Nekenčiu to, nes tai labai nuobodu, labai nuobodu, tai net neatrodo kaip mano darbas, kurį žaidžiau, bet tada per daug skelbimų! Tai kvailiausias dalykas, kurį aš kada nors mačiau, tai aš dabar žaisiu „Minecraft“!!! Aš nuo to pavargau!! Ar tu nesupranti!!!😒😒😒 Ir aš žaisiu su kasperiu, ji yra katė ir man nerūpi šis kvailas žaidimas
Man patinka, bet aš nežinau, kaip aprengti savo asmenį, prašome skelbimo lovos Negaliu susitikti su draugais, sutvarkyk šiuos dalykus PRAŠOME (po 1 savaitės) NEKENČU ŠIO ŽAIDIMO, NES MANO NAMAS SUdegė, NEBUVO 😡😡
dict.txt - Hugging Face
Nuostabu, kaip jie kuria animacijas, bet kompanija neleidžia jums dėvėti skirtingų drabužių. Jie turi smėlio, bet neturi daug žuvų ir NET NETURI KORALŲ!!!Jie taip pat neturi gilios jūros. Bent jau jie turi gyvūnų. Jie neleidžia mums turėti augintinių!!! Jie net neturi brangakmenių ir mineralų! Geri dalykai yra tai, kad jie padėjo valdyti savo charakterį. Vietoj sugalvoto judesio valdymo daikto jie turi vairasvirtę, skirtą judėti.
šitas žaidimas man labai labai patinka
Puiku, bet reikia dar šiek tiek padirbėti, pls, pridėkite žmonių ikrų
Tai geras žaidimas, išskyrus trikdžius, kurie atsitiko statant, tikiuosi, kad iš tikrųjų galėsite tai išspręsti
Labai blogas žaidimas ir nuolat atsiranda skelbimų
Man patinka šis žaidimas, bet jis atrodo toks tikras. Gyvūnas toks tikras ir gali išmokyti mane žaisti žaidimus. tq
Tiesiog stengiuosi susitvarkyti savo ūkį ir namą, o kai išneršiu kaip 10 gyvūnų, pasirodo „Per daug būtybių“ Kai beveik nieko neneršiu. Taip pat pastebėjau, kad šis žaidimas yra labai nemandagus moterų atžvilgiu, nes jame sakoma, kad kai pasirenkate vardą, jis suteikia patelių ir vyrų bruožų. sakoma, kad vyrai turi daugiau jėgų nei moterys, o moterys eina lėčiau. Reikia daugiau maisto ir daug susižaloti. Tai melas. Suprantu, kad tai žaidimas, bet moterys gali tiek pat, kiek ir vyrai. Tikrai neverta.
Pašalinau tai prieš porą mėnesių ir išgirdau apie naujinimą, todėl atsisiunčiau jį dar kartą. Atnaujinimas geras, bet kai aš einu į Big City žemėlapį, aš pajuntu iš niekur. Radau didmiestį, bet pasiklydau. Viskas, ką mačiau, yra miškas ir dykuma ir pan. Pls ar galite išspręsti šią problemą? Noriu iš karto būti perkeltas per didmiestį, o ne vidury niekur.😩
Mano draugo žaidime buvo daug daiktų ir baldų, jis pakvietė mane įdiegti šį žaidimą. Bet kai aš jį įdiegiau, baldų nėra, o daiktai yra tik pagrindiniai dalykai. Išspręskite šią problemą.Kodėl niekas neatsako?kas nutiko naujinimams ?
Prieš žaidžiant Minecraft šis žaidimas man buvo geriausias, bet pažaidęs Minecraft nenoriu žaisti šio žaidimo blogiausio žaidimo kada nors pažaidus Minecraft. „Java“ leidime yra daug grafikos, o mini blokų grafikos raiška yra labai žema. Kai į savo žaidimų kompiuterį atsisiunčiau mini bloką, paspaudžiu W, kad judėčiau į priekį, ir jis nejudėdavo, bet kiekviename žaidime, kai paspaudžiu W, jis juda į priekį.
Aš net nespėjau žaisti. Ilgai laukiau, kol įkėlimo ekranas baigs įkelti ir jis nepateks į žaidimą. Jis tiesiog kraunasi.
AthenA - Lietuvos kultūros tyrimų institutas
Galbūt pridėkite naujinimą, kuriame galėsite pridėti kaimiečių, zombių, taip pat kai kuriate pasaulį ir netyčia ištrinate uždarę programą, ji gali reaguoti kaip kiti pasauliai
Šis žaidimas yra geras. Bet aš negaliu rasti miesto jokiame pasaulyje. Pataisykite, prašau.
ALt_4_2002.pdf - University of Illinois Chicago
Šį žaidimą įvertinau 1 žvaigždute, nes kai bandau jį žaisti, jis neveikia. 😭😭😭
Šis žaidimas yra toks tikroviškas ir geras, bet kai statau savo bokštą ir pastatiau ant bokšto baldus, jis pradėjo trikdyti. Turėjau apleisti savo bokštą ir jaučiuosi vieniša didžiuliame mieste. Pridėkite kelių žaidėjų režimą, kuriame galėtumėte žaisti su draugu, jei pridėsite, kad tai būtų tobulas žaidimas ir įvertinčiau jį 5 žvaigždutėmis. Ačiū, kad skaitėte, atsisveikink. Redaguoti: mums reikia automobilių, transporto priemonių ir kelių žaidėjų žaidimo, nes aš jaučiuosi vienišas ir būtų šaunu turėti automobilį, transporto priemones ir kitus dalykus
Šį žaidimą vertinu penkiomis žvaigždutėmis, bet ar galite sukurti kelių žaidėjų režimą. Noriu žaisti šį žaidimą su broliu.😊😊😊.Ačiū
tai nuostabus žaidimas, aš žaidžiau šį žaidimą daug kartų ar tris kartus, ir manau, kad klaida, atsipalaidavimas ir daug dalykų, jei norite būti inžinieriumi, yra puikus žaidimas, kurį galite turėti. - Namų parkuose ir parkuose ir bet kokiose rūšyse, o jo gražus ir nuotykių kupinas žaidimas netrukus gali būti daug gyvūnų, ir aš pirmą kartą, kai žaidžiau šį žaidimą, nesuprantu iš tikrųjų daugelio šiame žaidime esančių programų, bet pažaidus šį 12 mėnesių, kai aš tai suprantu
Žaidimą smagu žaisti, bet problema ta, kad nėra kam pasikalbėti su žaidėju ir judėti mieste ar likti namuose, yra tik gyvūnai, kurie kenkia mums ir negali likti mūsų statomuose namuose. Taigi manau, kad žaidimas turėtų plėtoti arba atnaujinti naujų žmonių, pavyzdžiui, daugiau vyrų ir moterų, kad jie galėtų persikelti į namus ir likti namuose.
Paskutinį kartą man patiko šis žaidimas, ypač statyti namus, bet dabar galbūt atsirado naujas atnaujinimas, kodėl nėra baldų, o be baldų tai nėra tas pats, bet pls pridėkite baldus atgal.
Įsilaužė „Super Stick Fight All Star“ herojus, skirtas „Android ...
Jam net nereikia 1 žvaigždutės, taip blogai, kad palieku ilgai sėdėti ir jis vis tiek neįsikraus, ir paklausė MANO VIETOS, kodėl statybų žaidimui reikia mano vietos!? Ir jei jis nebus įkeltas dėl to, kad nenurodžiau jam savo vietos, tai yra labai žiaurus žaidimas, o iš tikrųjų tai jau yra, todėl tik pasidomėkite, jei nerodysite kur gyvenate ir negalite žaisti
Country Angel all over print fabric 1 yars by Daisy Kingdom
Taip, labai gerai...žaidžiu nuo 7 ar 8 metų, bet ar galite pridėti automobilį, taip, mes galime suvaidinti vaidmenis.
Tai tik 2 žvaigždutės, nes man nebepatinka žaidimas, nes kai jis pasensta, jis blogėja ir aš nežinau, kaip paaiškinti savo problemą, susijusią su savo mini bloku, nes tai dar blogiau. IAM ištrins mano mini bloką. nes tai tiesiog nenaudingas
Tai išmetimo programa. Rodoma tiek daug skelbimų. Jei norime paimti bet kokį daiktą iš krepšio, tada programai rodomi skelbimai, kurių nenoriu skirti vienos žvaigždutės.
Kai tik pradėjau žaidimą, ekrano spalva pasikeitė į baltą ir rodomas įkėlimas. Buvo tik kraunami ir kraunami. Pradėjau laukti, bet ir užtruko. Įdiegiau dėl nuotraukų. Man taip patiko nuotraukos, kad norėjau žaisti. Dėl nuotraukų skyriau tik 1 žvaigždutę, o kitų žvaigždučių nedaviau, nes negaliu žaisti tik žaidimo. Pagaliau turiu jį išmontuoti. Prašau būk atsargus.
The Celestine Kyoto Gion (HOTEL THE CELESTINE ... - Agoda