Post by naripolmiwatch on Feb 4, 2022 6:56:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Dėl tikrosios priklausomybės šis žaidimas man primena terraria, jei žinai, kad tą žaidimą žinote, šis žaidimas suteikia jums tą nuotaiką, aš myliu šį žaidimą. Iš pirmo žvilgsnio pagalvojau, kad hm neblogai atrodo, kai pabandžiau o hoho, tai kaip narkotikas xD
Tai atrodo tikrai mielas žaidimas, įdomus, bet kartais yra šiek tiek sunkus, aš negalėjau apeiti „Push Bird“, nors galiu tiesiog čiulpti.
Kai žaidimas atidaromas, ekranas „Paspauskite, kad pradėtumėte“ nereaguoja. Bandžiau pašalinti ir įdiegti iš naujo, bet jokio skirtumo. Žaidimas atrodo nuostabiai, bet būtų neblogai pataisyti... (Google pixel 3a)
Šis žaidimas yra geriausi pikselių žaidimai, kuriuos aš kada nors mačiau, nors turiu prašymą optimizuoti jį 720x1280 raiškos telefonui, nes beveik nematau dešinėje esančių mygtukų
Žaidimas yra labai gražaus lygio dizaino 4.8/5 grafika – labai retro, puikūs valdikliai – paprasti ir griežti trūkumai: rodomi skelbimai kartais būna labai aiškūs ir turi būti iš viso patikrinti, tai labai gražus žaidimas, todėl aš rekomenduoju.
Cat Bird – „Google Play“ programos
Pats žaidimas yra geras, bet žaidimas netinkamai rodomas mano A71, mygtukai viršutiniame dešiniajame kampe net nesimato, o šuolio mygtukas matomas tik iš dalies. Lygiai tampa sunkūs, bet kartu su peršokimo mygtuku, kurį sunku paspausti (dėl jo mažo dydžio) ir tuo, kad skelbimas yra tiesiog kas 5 mirtys, negaliu rekomenduoti žaisti su interneto ryšiu.
Nuostabus žaidimas! Aš tai 100 procentų ir noriu daugiau! Labai rekomenduoju tai. Tai miela, keista ir sudėtinga. Taip pat pilnavertis.
Šis žaidimas prakaituoja mano delnus. Nepamenu, kad programėlės žaidimas kada nors būtų tai daręs. Tai sukelia priklausomybę, jaudina ir kelia nostalgiją. Jei kada nors žaidėte „Pitfall“ „Atari“, šis žaidimas jums tikrai patiks.
Cat Bird. Version: 2.1.1 APK - Updated: June 12, 2020. Prisijunkite prie kelionės ir atidarykite savo vidinę mielą!Featuring:* Daugiau nei 40 sudėtingų
Šis žaidimas yra sudėtingas, mielas ir labai įdomus. Kursai yra tikrai sudėtingi ir įdomu žaisti.
Teen Titans Go! (Teen Titans Go!), Veiksmo, Nuotykių, Vaikams, JAV, 2014. Robin tries to destroy some pesky mocking birds but they come back bigger stronger
Tai turbūt geriausias žaidimas iš visų žaidimų, kodėl jame yra skelbimų, aš tai neprieštarauju, nes jie ne visi yra jūsų veide, skirtingai nei kiti
Tai tiesiog neveikia. Jis lieka pagrindiniame ekrane ir neveikia.
Tai taip miela!!!! Man tai labai primena senus Kirby žaidimus!!! Tai miela platformingo platforma, kurią 100% sakau, kad ją verta patikrinti!!
tai taip miela, bet taip apmaudu. Norėčiau, kad galėčiau žaisti, bet valdikliai yra baisūs. žaisdamas nukrisiu žaisdamas, nes mygtukai yra tokie maži ir nėra kontrolinių punktų, todėl labai apmaudu mirti ir paleisti lygį iš naujo vien dėl prasto dizaino. Be to, žaidimas nebuvo suderinamas su mano ekranu, todėl pabaigoje jis šiek tiek nutrūko, tačiau tą dalį pavyko valdyti. Pradėjau groti ir pamėgo stilių, todėl labai nusivyliau.
Geras žaidimas, nors privalau palikti 3 žvaigždučių apžvalgą, nes: 1. Per daug skelbimų, suprantu, kad jame yra skelbimų, nes jis nemokamas, bet tai tiesiog per daug 2. Kontroliniai taškai? Išbandykite žaidimą prieš nuspręsdami, kad sudėtingoje srityje nereikia kontrolinių punktų.
Paskutinė pradžia buvo gera
... Programų optimizavimas „Android“ – „Cat Bird“ | „App Store“ optimizavimo (ASO) patarimai – ASO tinklaraštis · Po oda – CSI: Vegasas · Kur rasti neoninį
Deja, žaidimas man neveikia. Užstrigau pavadinimo ekrane.
Fantastiškas žaidimas! Skirčiau 5 žvaigždutes, bet pabandžiau žaisti, o vartotojo sąsaja buvo per daug nuskaitoma (tam tikras ekranas neribotas), todėl žaidimas techniškai tapo „neleistinu“, pataisykite!
Reklamos yra nepakeliamos, kai praleidžiate skelbimą ir bandote jį uždaryti, žaidimas sugenda.
Sugedęs žaidimas, bet smagus! Kodėl jis sugedęs? Kai skelbime palieku „X“, žaidimas uždaromas. Pataisykite tai. Šiuo metu 4 žvaigždutės, bet kai tai bus ištaisyta, 5 žvaigždutės.
Aš tikrai noriu tai skirti 5/5 balo, bet aš tiesiog negaliu. Žaidimas per trumpas ir paskutinis lygis atrodo kaip įprastas lygis. Žaidimo pabaiga tikrai silpna, o tai liūdna, nes likusi šio žaidimo dalis yra 5/5 kokybės. Labai tikiuosi, kad tai bus atnaujinta, nes jis turi pagrindą tapti vienu geriausių platformingų platformų sistemoje „Google Play“. Žaidimas tiesiog jaučiasi nebaigtas ir, atrodo, tiesiog baigiasi iš niekur. Net 4-asis pasaulis net nesuteikia specialaus galutinio viršininko tik dar vieno atsitiktinio viršininko. Labai liūdna
Šis žaidimas yra tobulas!, Visi žaidimai yra gana geri, nepaisant skelbimų, tačiau tai yra neįvertintas perlas!, tikiuosi, kad jį atsiųs 100 tūkst.
Aš turiu galvoje, tai geras žaidimas su gera grafika. Tačiau su valdikliais turiu problemų. Sunku paaiškinti, bet yra dalykas, dėl kurio tai visiškai sugadintų jūsų valdymą. Tarkime, kad judėjote į kairę, dešinysis mygtukas bus greitai paspaudžiamas maždaug po 2 sekundžių. Bet taip, nuostabus žaidimas, rekomenduoju.
Кот лает на птицу (Cat barks at the bird) | Facebook
Valdymas yra toks blogas.. Kiekvieną kartą, kai aš šokinu, tai vėluoja ir aš mirštu.. Žaidimas yra mielas, bet valdikliai ne tai
Man be galo patiko šis žaidimas. Šį judesį lengva išmokti, tačiau vis tiek sunku viską atlikti teisingai, jei bandote jį greitai paleisti.
Nerandu daug žaidimų mobiliesiems, kurie man patinka, bet šis yra geras. Valdikliai jaučiasi tinkamai, tikriausiai taip gerai, kaip gali būti, kai naudojate telefoną, iššūkiai ir sunkumų kreivė man tinka, meno stilius yra unikalus ir, nors yra skelbimų, jie nėra pakankamai platūs, kad mane erzintų. pašalinimas, kaip ir dauguma žaidimų. Rekomenduoju visiems, kas mėgsta platformingus.
Aš net negaliu peržengti 1 lygio, nes net nežinau, ką daryti. Du kartus susitrenkiau ranką ir dabar tikrai skauda dėl šios kvailos programėlės. Nerekomenduočiau, jei norite nusivilti.