(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game cheat code végtelen primogemek
Feb 4, 2022 6:59:03 GMT -5
Post by naripolmiwatch on Feb 4, 2022 6:59:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code végtelen primogemek ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Hogyan készíts sakkot egy botban
Ahogy láttam, ez egy nagyszerű játék. Nem tudom játszani, mivel Chromebookom van. Jó lenne, ha hozzáadnád a billentyűzet és/vagy a játékvezérlő támogatását. Köszönöm!
a Minecraft átverése wow
Beta jatekoshoz kepest egy isten !!! Picit tobb tartalmat meg nagyon mapot raknak bele tokeletes
Nagyon szeretem ezt a játékot, és azt, hogy a húgommal együtt lehet játszani. Van azonban néhány problémám. Amikor együtt játszunk, én fogadok, és már többször előfordult, hogy összegyűjtöttük az állatokat és magukra hagytuk őket, és hirtelen eltűntek. Akkor is nehéz játszani, ha a fogadó kap egy hirdetést, és a másik személynek várnia kell a házigazdára (és a saját hirdetéseire). Főleg, hogy ez nem történik meg, ha a műsorvezető halála után néz egy hirdetést. Kérlek javíts! A játékmenetről is készítsen biztonsági másolatot, hogy új eszközökre költözhessen!
A játék csodálatos, olyan, mint a minecrft, de 2D csak folyamatosan frissítse
A sprite szörnyen néz ki, és egyetlen fegyver sem működik észrevehetően. Semmi sem működik
a játékmenet nem rossz, de a túl sok reklám tönkreteszi
Ummm... ez egy nagyszerű játék, de van egy probléma, a játék kirúg a játék után, kérlek javítsd meg
Ez a játék az egyik legrosszabb harc ebben a műfajban, az ellenségek rettenetesen kiegyensúlyozatlanok. Rengeteg potenciál van benne, de rosszul van kivitelezve.
Kérjük, csökkentse a horgászteljesítményt, és növelje a páncélok és eszközök kettősségét
Ez a játék nagyon klassz, de korlátozott a blokkok száma, és további személyzetet adsz hozzá, például mcpe személyzetet...
Ez a jàtèk nagyon jó!
Win már játszottam az it cet me off
nagyon játék szeretem, de az az ember, aki meg akar ölni, akkor fát vágok, kérlek javítsd meg
Szegény, alacsony, ne töltsd le
Ez a játék szórakoztató, de az enemys dmg-je túl magas, körbesétáltam a felszínen, majd 2-t meglő egy kígyó. és ha a föld alatt vagy, és megölnek, mint egy fekete nyálka a szarvas csontvázon, akkor szinte soha nem kaphatod vissza a cuccaidat, mert csak megőrzik, legalább megőrzik őket d Despawn:( minden halálod alkalmával le is zuhansz 1 1/ 2 szint bosszantó
Adok neki egy hármat, mert annyira jó egy 10 MB-os játékhoz, amíg bányászni kezdtem, amíg meg nem haltam, aztán újra megszülettem, és visszajött, teljesen eltűnt. Nagyon tetszett, de azt hiszem, ez egy hiba, és ki kell javítani. 🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠
Javítanod kellene a barlangokat és a falusiakat, és különösen a biomákat, beraknál egy buja barlangot és más dimenziót, ami olyan klassz lenne
Ez a játék RIGGED MY ITEM DESPAWN NEM 2-SZER NEM 3-SZOR, HANEM 10-SZER WOW TÚLERŐS ZOMBIK WOW UTÁLOM EZT A JÁTÉKOT
Nagyon jó, az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy ilyen gyorsan meghalsz, még akkor is, ha páncélod van, és egy ostoba tömeg csőcselék jön, és az idő nagy részében nem találod el az ellenséget.
Ez egy nagyon jó játék, de amikor létrehozok egy új világot craative módban, és megpróbálok túllépni, akkor nem engedi, szóval meg tudod csinálni, hogy ne kelljen megcsinálnom a játék minden egyes eredményét?
A tavalyi zárolás óta játszottam ezzel a játékkal, és még mindig szeretem. Nagyon szórakoztató és soha nem unatkozom. Köszönöm és további jó munkát
Nagyon szeretem ezt a játékot. Majdnem 3 éve játszom ezzel. Csak azt szeretném javasolni, hogy próbáljon meg további funkciókat hozzáadni, például a Minecraftot, és adjon hozzá néhány új életközösséget. Ezután adjon hozzá néhány új eszközt, érceket és így tovább. Csak így tovább a keményen dolgozó ember.
Töltse LostMiner: Block Building & Craft Game APK v1.4.5b Android ...
Jól hangzik, a játék most függő vagyok, de az egyik probléma, hogy 4 csillagot adok, mert nehéz juhot és gyapjút találni, és nem tudok homokot bányászni. Javítsd ki ezeket a hibákat, hogy fantasztikus legyen a játék.......
A játék nagyon jó, de nézzen egy hirdetést, hogy elhelyezzen egy blokkot, vagy várjon 2 percet, hogy elhelyezzen egy blokkot, nagyon hülye.
Ezt utálom a legjobban, mert a reklámok megölnek, utálom próbáltam megérinteni a joystic-ot és a legjobban utálom 👎👎👎
Imádom ezt a játékot, már majdnem 7 hónapja játszom, de gondom van az új frissítésekkel... Amikor egy kincsesládához megyek, csak hirdetésekkel tudod feloldani..amit utálok, mert bármikor Felmegyek az internetre, erősen késik, úgyhogy kérlek javítsd a rosszulléti arányt 4/5 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
Annyira összeomlik
Ennek a jó játéknak vannak hibái, de na.
Elindítom a játékot, csinálok egy világot, játszom a világgal. Aztán összeomlik, éppen akkor, amikor meg akarom koppintani a mozgatást. Kérjük, javítsa ki.
Imádom ezt a játékot😚, de szeretnék valamit mondani a fejlesztőnek, hogy amikor belehalsz a játékba, a tárgyaid nagyon gyorsan elfogynak😔. 1 vagy 2 percen belül eltűnik, ezért kérlek javítsd ki, azon kívül, hogy szeretem ezt a játékot, és adj hozzá néhány háziállatot, például kutyákat/macskákat/lovakat🐺🐎🐶.
Ez a játék jó
Ez a játék jó... De szívás. A szörnyek nem pusztulnak el, ha egyszer meghalsz, ez bosszantó. Nem ajánlom ezt a játékot.
Nagyon szeretem, és a kedvenc játékom minden nap töltsd le 5 csillaggal
Nekem NAGYON tetszik ez a játék a kedvenc játékaim közé teszem. Ha hasonlítani akkor a Minecrafttal hasolnlítanám. Én ajánlom mindenkinek és megérdemli az 5 csillagot.
Szép kép a 2.5D minecraftról. Sokkal több lehetőség van a fejlesztésre. Túl sok reklám.
Hülye alkalmazás, egyedül jár, és az enyém, a grafika pedig borzasztó (nem bánt)
Amikor megpróbálok csatlakozni egy hosztolt hálózathoz, azt írja ki, hogy nem találja a gazdagépet, de hazugság
Ez egy klassz játék 😊
Lehetne benne csille meg sín is esgyorsabban lehet utazni mert mindenjova a teleport szerintem unalmas amig mondjuk kikeresed az A-ból B-be való utat. De amúgy nagyon jó lett csak ezt hiányolom. 🙂
Tökéletes csak vannak nagyon erős szőrnyek amiket csak íjjal lehet megölni. 😊
LostMiner: Block Building & Craft Game poster. Homokozó játék bányászati, kézműves és feltáró elemekkel. Oldalnézetű kamerával rendelkezik, 2D és 3D
Nagyon jó!Mindenkinek ajánlom!
Hülye játék. Nyilvánvalóan Terarria leütése.
Ennek a játéknak a játéka szinte lehetetlenné vált néhány hiba miatt, ahol az ugrás és a támadás egyáltalán nem csinál semmit. Nem ugrani támadás közben lehetetlen, ha vérfarkasokkal, orgerekkel és más nagy sebzésű lényekkel harcol. 1 csillag sajnálom, tetszik a játék, de ez javításra szorul, és szívesen megmutatom videón is, ha kérik.