Post by naripolmiwatch on Feb 4, 2022 7:05:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz primgem hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Bence çok bence hem ben piyono kursuna yazıldım en bitimden yarım yamalak ortadan kaldırabilirim güzelim tahmini 5 yıldızı hak ediyebilirim
Bu sadece eğlenceli bir oyun ama oyunumda bir karoya dokunursam kaybetmeme ve teşekkür etmeme izin veren bir hata var.
Yani onun levelden sonra da reklam olmaz ya. Anladık para kazanıyorsunuz da bu kadar bıktırmazsınız. Çok küçük bir oyun oynayan çok şeydim. Bugün yükledim ve siliyorum.
Oyundan oyundan tamamından tamamlanarak tamamlanırız sarılar hepsi siliniyor
Oyunu seviyorum, beni yanlış anlama ama reklamlar bence çok fazla. Her dakika bir reklam alıyorum. bu şekilde 4 yıldız verdim. iyi günler! <3
Magic Tiles 3 v8.112.401 Sınırsız PARA Hileli - Mod Apk
Buna 5 üzerinden 4 veriyorum çünkü iyi bir oyun ve hepsi bu. Ama içinde çok fazla eklenti var ama oyundan gerçekten zevk alıyorum.
Yeni reklamlar çok abartılmış.Yeni müzikleri için reklam yapmak gerekiyor,yandıktan sonra hiçbir şey yapmasan da çıkıyor.Reklamı gerekli bir şey ama bu kadar abartılmaması gerektiğini düşünüyor.
Launched in 2017 on Android and one year later on ios, Magic Tiles 3: Piano Game features different music genres, a wide variety of songs,
Yani imlediğim oyun çok güzel hem çekici hem de çok çılgın bir oyun oyunu oynamama neden olan her reklam başı en az 20 saniyelik katılamayan oyundan hiççççç birrr alamıyorum İnternet seferi kapatım bu de İnternetsiz bayyyaaa donuyo tamammm trendyolda indirimde . olduğunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ücretsiz Magic Tiles 3 oyununu bugün oynayın! Burada sadece piyano oyunlarını değil, gitar ve davul da çalabilirsiniz! Harika piyano melodileri ve eğlenceli
Bu eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyundur. Sürekli yeni popüler şarkılar çıkıyor. Sevmediğim tek şey, bazı şarkıların başladığında çok hızlı olması.
Uygulama çok iyi. Ben baya bi seviyem. İnternetinizi çözemiyorum, reklam çıkmıyor. Kimileri internet diyor ki ama ben hep internetimi giyiniyorum. Çünkü bundan iyi müzik uygulaması bul😉
Bazı insanlar beyin denen şey güzel oyunu.gid çok reklam var şup yok bu.e beleş indirdin yok.e adam para kazancak sen beleş indirce adam para kazancak mı? Tabiki reklam vererek.bazılarını anlamıyorum gerçekten.neyse game güzel Indirin oynayın ha reklam istemiyosan interneti kapa.random bjbdcjhhbibrfhbdhvfhdhvhbvhjvhjdbsdjhhgtyttyhfvhfhffhfgjdfgudgusdfghfhgcgdfgyduucgjdcbsfbdcsbhgygtgfutydybbdvbhdhjgihfhdgjegheugyfgrfgrgeutfftyftsfcfycgfdgdhgciwghcwgswgwgccsgwghccghxchgdggcgwhjgfuefv
Bu uygulamayı sayısız kez yaşadım, silmeyi ve yeniden indirmeyi denedim ama her yaptığımda oyun çöküyor ve ardından Başlık ekranında takılıp kaldığım noktaya kadar Çöküyor. Tabii ki ve hepsi bu, yinelenen bir sorundur ve bu noktada ve öncesinde, sadece sinir bozucu. Artı, içeri girip bir şarkı çalmayı başarsam bile, deli gibi geriliyor ve arızalar! Lütfen düzelt!
Bu oyun benim için çok eğlenceli bir oyun! Ama kötü olan şey, çok fazla reklam olması
Gerçekten güzel bir oyun ama daha az reklam olsaydı beş yıldız verirdim
Bu uygulama gerçekten eğlenceliydi ama süper aksaklıktı bu yüzden tavsiye etmem ama deneyebilirsin seni durdurmuyorum. Ve her öldüğünüzde bir eklenti izlemelisiniz, omg eklentileri durdurun gibi
Reklam reklam reklam reklam reklam. Oyunu sevmeme usandırdı bu kadar! Ayrıyetten, oyun esna kendini göstersin. Baydı be.
Bir şarkı çalarken gecikmeye devam ediyor ve yanlış olanı vurduğumu söyleyecek, hiç vurmadı ama daha önce her notada mükemmel puan aldım.
Oyunu ve şarkıları beğendim ama çok fazla reklam var yoksa çok güzel bir oyun yalan olmaz ❤💙❤💙
İlk başta bu oyun eğlenceliydi ve birkaç reklam vardı ama şimdi gecikiyor ve işleri karıştırıp devam etmek için bir reklam izlediğimde tüm reklamı oynatıyor ve yine de devam etmeme izin vermiyor, bunun yerine beni ana ekrana götürüyor ve sinir bozucu oluyor, kesinlikle bu uygulamayı siliyorum.
Omg bu oyun harika 1 sorun sadece bir: gecikme! Oyun gecikme olmadan kusursuz olurdu. Herkes birçok reklama diyor ama reklamlar sadece 5 saniye uzunluğunda! Lütfen gecikmeyi düzeltin çünkü o zaman senkronize olmuyor.
Bu oyunu beğendim, reklamlar beni rahatsız etmiyor ama çok fazla şarkı olmaması biraz canımı sıkıyor. Çoğunlukla 2019'dan şarkılar var
Oyunda bir şarkı indirmeyemde "Mevcut reklam yok" diyor buna çözüm bulun!!! (yepeyleypqatlatlaotaylatlakfafkafkafkatoToakfafıafıafıaıtatoslfakfatozgkafkIfafoarıaraıfafıarıaroakfafkafkafkadjarıatıqfkafjarıyepeyleypqatlatlaotaylatlakfafkafkafkatoToakfafıafıafıaıtatoslfakfatozgkafkIfafoarıaraıfafıarıaroakfafkafkafkadjarıatıqfkafjarıyepeyleypqatlatlaotaylatlakfafkafkafkatoToakfafıafıafıaıtatoslfakfatozgkafkIfafoarıaraıfafıarıaroakfafkafkatowtlsşysyylyşsyyşayşsşysdyğğyusiyşaysşysiyçsyşy
magic tiles 3 piona apk indir
Oyun güzel ama çok donuyor ve bagazi şarkıları da az şarkılar var. Çok reklam vermek için açmak için bile reklam izlememiz gerekiyor
oyun çok güzel. Uğrraşılmış gercekten. Puan kırm çünkü internete bağlı bir oyun. Kazandığımızlarla bölüm toplamalarımız güzel olurdu. Onun dışında bence harika bir oyun. 😊
Çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim
Para göz herifler. Yetersiz içerik.
Piano tiles oyna 2 - Piano Game - Play online at,Magic Piano Online ... Girls which are safe to play!, magic tiles 3 hile Eng yaxshi bepul.
Bu oyunu seviyorum, bu oyunun gecikmesini biliyorum ama bu hiç bitmeyen bir oyun ve hiç bitmeyen bir oyun çok yer kaplıyor. Yani bu oyuna veya metro sörfçüleri gibi oyunlara sahipseniz, telefonunuzda çok fazla oyun olamaz.
Oyunu kaldırın bence kardeşim telefonu geri vermiyo oynuycam diye hdhdhdhdhhfhfhdbdbhdhdhdhdhdhhdhdhehhdhdhdhhdhdhdhdhhdjdjdhhdhdhdhdhhfhdhhrjfjdndnnxnxndnxmxmxmncbfbfbcjncnxbxnnfbfbdbdbbfbfhfhhdhfhdbdbhdbfbfhfhfhhfhdhdhhfhhdgdh xbhiwgudwihdihedihwihhoehodwiibsibxboeohvoefboeobcboeobxboscohexhlwkdgwogkwkycoywxkywkyckgwlyfyoelyfylwylcekyclhekhflhwkflhwlhflhwlfhelhclhelhcehlblsclhelhchkdkhcbks bak skg SK kgskg sgkcgkdkgvksgvkgdvkgdkg dkgvgkdvsgkvkgdvkgdkgdvkhghshdbfbcbcbbcbcbcbcbcnncnbcjchcnjcncbc
Aga piyanoyu biz çalmıyoruz zaten ki şarkı çalıyo biz sadece tuşlara boş boş basıyoruz (ÜSTE KALMASI için RANDOM ĞWŞDÖXMCPAÖCĞWAÖFPEKRPWLCŞSÖCŞSÖVPDMEŞGLROROWĞRPTIWODÜDİFLSJXNCMMXÖDŞAWİÜQEODKMCNFGNŞÖĞFKÖFWODÜDİFLSJXNCMMXÖDŞAWİÜQEODKMCNFGNŞÖWWCMPEWİW)
2 şey beni rahatsız ediyor, biri çok reklam var 2. savaşta bana sürekli aynı sert şarkıyı veriyor ve beni rahatsız ediyor çünkü aynı şarkıdan arka arkaya 6 tane aldım
Oyunu seviyorum ama çok fazla reklam var😕 Bir şarkıyı her bitirdiğinizde ve reklam çıktığında bu gerçekten sinir bozucu oluyor😬😑Bunun dışında harika bir oyun😁😝
Oyunu Android Için Magic Tiles 3 Apk İndir – Elmas Hileli Mod ...
ÇOK fazla reklam var, ne zaman bir şarkı çalmak istesem bir reklam izlemem gerekiyor ve o şarkıyla işim bittiğinde başka bir şarkı izlemem gerekiyor.
Canınız sıkıldıkça güzel bir uygulama. Şahsen hoşuma giden şey, oyunun kişinin diğerlerine göre kendi kendine rekabet etmesine izin vermesidir (muhtemelen toplum için, özellikle Hint toplumu için gerekli bir şey).
Bu oyunda çok fazla reklam var. Closer veya Dance Monkey dışında herhangi bir şarkı çalmak istiyorsanız, 30 saniyelik atlanamayan bir reklam izlemelisiniz. Görünüşe göre, bir şarkıyı bitirdiğinizde, onu çalmanıza izin vermeyen bir reklamın zamanının geldiğini düşünüyor ve sizi Play Store'a gönderiyor.
1 şarkı almak için 3 reklam izlemelisiniz buna değmez oyunu hiç aklıma gelmiyor!
Bu oyunu severdim ama şimdi tekrar indirdim ve şarkıların çalınması için seçenekler çok sınırlı, keşke daha fazla şarkı seçebilseydim.
Magic Tiles 3 Mod APK 8.112.006 [Sınırsız para]
Oyun çok güzel arkadaşlar bu oyunu seçmenizi seçmek. Yani kötü bir yok. Ve ayrıca neden reklam yazmıyorlar. Diyeceklerim bu kadardi. aslında yorumlamayı almışsınızdır. Öne çıkması için Rastgele: sbdbrjrbejdbekdvdkevejrbrjvdievruegdidgwjfvrjebejrbjebrjfheidbrirgrhirbrirvfirhejrbridbsibdidbfifbdifbdidbsjdbeihddifbdihddijdbdfjjdigigowjurg
Çooooook güzel hiç bir sorun yoko üst üste için rastgele djdheksjekeuieieeyeiegehejeehuejeheieueieehjeheueiejeowowjwhegecrgeueiyeueueueùbhudjjsksuehegshsggshsjejejejejehwhehehehgdgdhejwlalndmsndbyeths
Android için Взломанный Magic Tiles 3 Apk 8.056.002 İndir
En İyi iOS Oyunları 2021 Apple, 2021'in en iyi uygulamalarını