Post by ocnazifdite on Mar 8, 2022 20:52:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ holedown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ holedown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují výdrž ▞▞▞
▞▞▞ holedown 2022 version ▞▞▞
Tuto hru jsem hrál hodně, ale není dobrá. Velmi špatné uživatelské rozhraní - z nějakého hloupého důvodu nemůžete restartovat hru. Je to velmi zbytečné, kromě toho, že se má v čem hrabat, tato hra opravdu nijak nenadchne. Koncept je skvělý, ale vývoj nad ním je o ničem. Mohou tam být různé překážky, cíle, upgrady a co máte, ale skoro nic. Všechno je to velmi jednoduché a nudné. Napůl dokončená hra. Nemohl jsem doporučit. palec dolů. Vyhýbejte se. Sbohem.
Velmi zábavné, ale postrádá obsah za cenu
Zábavná hra, ale porazil jsem ji asi za hodinu a půl. Zdá se, že vývojáři vsadili na úroveň černé díry, aby se v podstatě ujistili, že nebudou muset hru dále vytvářet. Takže dlouhý příběh ve zkratce: tato hra je ve skutečnosti drahá na množství „hry“, kterou skutečně dostanete, takže nasadili nekonečný režim s téměř žádnou koncovkou na zadním konci, aby lidé nebyli naštvaní poté, co ji porazíte za 45 minut. Nechat to 4 hvězdičky, protože to byla zábava, ale jo, waaaay příliš krátké.
Zábavná, jednoduchá hra, která nepřestává být vítána. Grafika je minimalistická, ale okouzlující. Žádné reklamy ani IAP. Dobře promyšlené úspěchy. Rozhodně stojí za vyzkoušení!
Zpočátku skvělé. Opravdu zábavná hra se skvělou hudbou, zvukem a hratelností. Ale pak se obtížnost z ničeho nic šíleně zvýší a kolo za kolem prohráváte, aniž byste postoupili o jediný kousek. Jakmile se to stane, nemá smysl hrát.
Nádherná vysoce kvalitní hra, nejlepší hra založená na odrážení míče, kterou jsem na svém telefonu hrál. Kéž by to mělo více úrovní! Stále stojí za ty peníze, i když je to krátké.
Skvělý trik, ale nikdy nebyl doopravdy rozveden tak, aby byl něčím víc než tím. Po třech umírněných hrách nezbývá nic dělat.
Pokud přehrávám video na YouTube a poslouchám přes sluchátka Bluetooth (Galaxy Buds Pro), otevření této hry vynutí přehrávání zvuku přes reproduktor telefonu na jakékoli úrovni, na kterou byl zvuk Bluetooth nastaven.
Příliš dlouho mi trvalo, než jsem si uvědomil, že poslední úroveň nemá konec. Podařilo se se dostat na 595 metrů. Mohlo by to udělat s power ups a speciálními bloky atd. Kromě toho je to docela zábavné a návykové.
Zábavné, ale rychle se opakuje. Myslím, že je to dost dobré jako hotový produkt, aby si to dítě užilo, ale některé věci byly mírně frustrující, jako například neschopnost zrychlit míče a muset čekat na desítky míčků, aby udělaly svou věc a vrátily se!!! Není to tak velký problém, ve skutečnosti nejhorší je, že už se toho moc dělat nedá. Každý leveluje stejnou výzvu, jen ve větším měřítku, a dokonce i upgrady jsou také stejné "schopnosti", které již máte, jen se zvětšují v měřítku.
Nejlepší ve třídě!Hrál jsem jich několik, ale tohle je můj nejoblíbenější. Poznámka pro vývojáře: urychlete sběr/počet drahokamů na konci hry.
Milujte procházení úrovněmi.
Tato základní mechanika je skvělá, ale ta hra je příliš krátká, než jsem se naučil lepší taktiku a dostal všechna vylepšení, gane byl u konce. Existuje nekonečný režim, ale trochu maří původní účel hry.
je to skvělý způsob, jak zabít pár hodin, ale hratelnost se nikdy nemění, takže pokud se vám nelíbí úroveň 1, pravděpodobně se vám nebude líbit poslední úroveň.
Velmi omezené hraní.
To je v pořádku
Skvělý malý zabiják času, dal by 5 hvězdiček, ale zdá se, že ukládání v cloudu nefunguje, protože jsem ztratil veškerý svůj pokrok při změně telefonu 😔
Pěkný koncept se skvělou estetikou, který nepřestává být vítán.
holedown Arcade pqjs
Toto je typ hry, kterou toto odvětví potřebuje! Žádné mikro transakce, žádná „energie“ k doplňování, žádné přidávání! Stačí malý poplatek za vstup do dveří a hrajete! Lidé by si tuto hru měli koupit, i když se jim nelíbí hry typu breakout, jen aby podpořili tvůrce, kteří vytvářejí tento druh aplikací!
Toto je nejvíce návyková hra, jakou jsem kdy hrál
V této hře spálíte desítky hodin a v koncovce ještě více.
Pěkná variace na hry s lámáním cihel. Vyleštěné animace a zvukové efekty udržují věci zajímavé a ovládání zaměřování mě nikdy nezklamalo. Maximalizovat všechny upgrady a dostat se do nekonečného režimu trvalo jen asi 6 hodin, ale pokud máte rádi takové věci, je to solidní hra. Pro děti to může být náročnější.
Spin the Bottle: kissing game Dažādas spēles ewv
Skvělá hra! Kéž by bylo více úrovní nebo výzev, aby se zvýšilo množství opakování
velmi zábavné, ale končí to příliš rychle.
Nejnávykovější hra, kterou jsem DLOUHO hrál!! Je intuitivní a poutavý s nekonečnými možnostmi pokračovat. Jsem nadržená!!
náročný
Fantastická hra. Jednoduché, zábavné a velmi návykové. Moje jediná kritika je nedostatek progrese nebo upgradů na konci hry. Upgradoval jsem všechno na maximum a sedím na vrcholu hory měny, což je samo o sobě stále zábavné.
Zábavná a návyková hra. Doufám, že máte v plánu přidat další funkce a tématické planety. 😃
Zábava, dokud vše neodemknete a nedosáhnete černé díry. Pak není moc co obtěžovat.
Hra je opravdu dobrá, oceňuji, že šetří hru při hraní levelů. Musím souhlasit se všemi ostatními, i když ten, který jste hráli přes první úroveň, je více stejný. Jakmile se dostanete na konečnou úroveň, není moc motivace pokračovat ve hře. Myslím, že zavedení pevných úrovní a žebříčků by mohlo pomoci, stejně jako nové typy bloků, možná takové, které nelze rozbít, plivat koule atd...
Žádné pokyny o tom, jak přejít od první hry, a jen velmi málo z nich pro první hru - uvízly na tom, co si myslím, že je nastavení upgradu. Ve skutečnosti nelze hrát jinou hru. To je absurdní! Jak mají malé děti chápat tato nastavení, když je nemohu překonat. Pokyny jsou obecně vyžadovány, když pochopíte, jak něco funguje - bez nich jste ve tmě - předmět (v tomto případě hra) je k ničemu!NÁVOD, PROSÍM...
Velmi čisté a dobře sestavené! Opravdu doufám, že další obsah je na cestě, protože bohužel za 4 £ je to trochu prázdné 🙃 Nicméně vzhledem k situaci vám dám výhodu v pochybnostech, opravdu dobrá práce!!👍👍👍
Dokonalý příklad vybroušené a zábavné hry a především od týmu pro jednu osobu!
Fenomenální hra. Tohle může být ta nejlepší mobilní hra, jaká kdy byla vytvořena. Přinejmenším je to ultimátní hra na druhé obrazovce, ideální pro udržení prstu při sledování televize. Žádné otravné reklamy zastavující hru. Takových her by mělo být více.
Rád bych viděl více obsahu na konci hry. Možná vylepšení (ala Peggle) nebo různé druhy bloků s extra efekty. Tato hra je opravdu zábavná, dokud nehrajete poslední úroveň podesáté.
Hra se mi opravdu líbí, ale stane se jedna opravdu nepříjemná věc.Pouze na úrovni černé díry se hra zasekne, kde ji nemůžete prolomit, pokud neprovedete úplný reset hry. Udělal jsem snímek obrazovky, ale vypadává s krátkou bílou bílou čárou vycházející z místa, odkud by vaše koule vystřelily, a to je vše, hra je u konce nebo ji prostě začněte znovu. Stává se to na více telefonech, takže nejde o hardware. Oprava by byla skvělá. Nevím, jestli jsem to jen já.
Potřeba rozšířit nekonečný režim.
Pěkný zabiják času, ale pořád to padá.
Skvělá hra. Kéž by to bylo déle!
Viděl jsem tuto hru na Northernlion Tries a okamžitě jsem ji musel hrát. Jedna z mála mobilních her, které jsou skutečně náročné a nevyplatí se vyhrát, čistá zábava a závislost. Skvělá hra kluci!
Koupil jsem si Holedown v nedávném prodeji a miluji ho na kusy! Krásná estetika, rychlé načítání, žádné otravné reklamy nebo IAP. Ze všeho nejvíc mě ale baví hrát! Myslím, že nekonečný režim budu navždy odbourávat. Celkově skvělá mobilní hra a rád bych vyzkoušel další hry od tohoto talentovaného vývojáře.
Zábavná hra, ale málo obsahu. Zejména něco, za co si účtují poplatky. Zklamání
Jeho super zábavná a návyková hratelnost a animace červa sledující koule mě roztrhají. Ale stejně jako ostatní recenze říkaly, že jakmile vás zaujme, je extrémně krátký. Všechno jsem odemkl a už nemám motivaci hrát.
Velmi zábavná hra. Porazte celou hru za pár dní. Stojí za to
Líbí se mi myšlenka upgradů. Bohužel se rychle dost opakuje. Nemohu přijít s návrhem, ale rád bych viděl více změn/upgradů a různých herních mechanismů, jak postupuji. Má potenciál.
Nuda, po 2 dnech hraní jsem dostal všechny upgrady a planety... Co teď?
Dobrá hra, ale příliš krátká - do černé díry jsem se dostal během pár hodin. Pak ztrácíte motivaci hrát mnohem víc...
Opravdu zábavná hra, tak trochu krátká za 4 dolary. Doufám, že brzy budou další úrovně.