Post by ocnazifdite on Mar 8, 2022 21:01:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال ها را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
من از این بازی تا به روز رسانی آن بسیار لذت بردم و اکنون تنها چیزی که دریافت می کنم یک صفحه سفید است، بدون بازی. این بسیار ناامید کننده است زیرا من پول زیادی در این بازی گذاشتم. در دستگاه دیگر من هم که اقلام ممتاز زیادی آورده بودم همینطور است. من تا سطح 400 بودم و یه چیز دیگه. من به آن امتیاز خوبی می دهم برای این نقص نبوده است.
این بازی قبلا سرگرم کننده بود اما بعد از آخرین به روز رسانی نتوانستم سطح را باز کنم. اگر o سعی کرد سطح anh را باز کند، شروع به بارگذاری کرد و هرگز آن سطح را باز نکرد. من بازی را بستم و چندین بار باز کردم، دوباره شروع به بارگذاری می کند اما هرگز هیچ سطحی را باز نکرد. لطفاً این مشکل را برطرف کنید. برای پشتیبانی هم ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم. اما بعد از یک روز به مشکل پاسخ دادند و بلافاصله ظرف یک روز رفع کردند. متشکرم
من عاشق این بازی هستم اما به من اجازه نمی دهد با آپدیت جدید بازی کنم.
بازی رو درست کن نمی توانی به دنیای بعدی بروی شما در نهایت تمام دستاوردهای خود را از دست می دهید زیرا بیش از 24 ساعت را بدون بازی سپری می کنید. من همیشه وقتی به دنیای جدید نقل مکان می کنم با این مشکل مواجه می شوم.
پس از به روز رسانی 9.8.1 هنوز کار نمی کند. همین مسائل در حال وقوع است پس از انتخاب سطح از صفحه بارگیری عبور نمی کند. این واقعا خسته کننده است!!!
من عاشق بازی هستم اما آپدیت هالووین یک مشکل دارد. یک صفحه سفید ظاهر می شود و با تلاش برای خروج از آن ... به طور خودکار تأیید خرید را می گوید. من نمی توانم هیچ سطحی را بازی کنم زیرا فقط به دوچرخه سواری ادامه می دهد اما صدای بازی را می شنوید. چندین مورد اضافی را از دست دادم و وقتم را تلف کردم.
آخرین به روز رسانی بهبود عملکرد قابل توجهی را به همراه داشت، اما هزینه آن 1 بود. مشتریانی که در انتهای میز انتظار ظاهر می شوند با یک کلیک خدمات دریافت نمی کنند و نیاز به تلاش های متعدد دارند. 2. تایمر سوزاندن قبلاً چشمک می زد و از کاربر می خواست ظرف را بردارد، اما اکنون از بین رفته است. 3. گزینه ای برای برنده شدن مواد اولیه برای هر شهر با تماشای تبلیغات وجود داشت، اما اکنون از بین رفته است.
این یک بازی خوب است، من سالها بازیهای آشپزی زیادی انجام دادهام، این بازیها خوب هستند، فقط مشکل بارگذاری مستحق چهار بازی است، خیلی پیچیده نیست، برای تونل کارپال من سخت نیست و صفحههای ph من زیاد نمیشوند، واقعاً میخواهم 5 را بدهم و من هنوز می توانم یک بار مشکل برطرف شود با تشکر از بچه ها
واقعاً از این بازی بهترین بازی آشپزی به نظر من لذت ببرید
داده هایم را هدر دادم...این بازی حتی نمی تواند شروع شود، از زمانی که آن را نصب کردم مدت زیادی است که در حال بارگذاری است.😒
من از آشپزی لذت می برم. این بازی به شما غذاهای جدید می آموزد.
در ابتدا خیلی لذت بردم تا اینکه به سطح 131 رسیدم.. آشپزخانه کار می کرد اما صفحه نمایش دستگاه من هنوز در حال بارگذاری است.
در کل این بازی خوبه و من ازش خوشم اومد اما مشکل اینجاست که باز کردنش خیلی طول میکشه و کنترلش کنده و سرآشپز خیلی آهسته راه میره...نمیدونم ولی بازی های آنلاین دیگه رو خیلی سریع بازی میکنم اما این بازی خیلی زمان می برد تا شروع شود و خیلی آرام ... لطفاً مشکل را حل کنید ... اتصال نت من برای بازی های دیگر بسیار سریع کار می کند ...
Airplane Chefs - Cooking Game Аркади tuqh
من به روز رسانی را دوست ندارم - دیگر نمی توانید دستور العمل های سطح را با فشار دادن مکث مشاهده کنید. در عوض، آنها در یک مورد به مورد (برای مشتریان ستاره مفید نیستند) بسیار کوچک در بالای صفحه هستند. جابجایی بد است از زمان بهروزرسانی، گاهی اوقات صفحه نمایش خالی میشود، به جز قلبها که باعث میشود وقتی چارهای جز ترک سطح ندارم، از دست بدهم. همچنین، اگر مشتری ظرف را دریافت کند، چگونه آن را گم کردم؟ قطعی.
اشکالات هنوز باید در جدیدترین نسخه رفع شوند. بازی هنوز بار نمی شود و بررسی من حذف می شود! فقط اشکالات را برطرف کنید تا بتوانیم دوباره بازی کنیم!!! اکنون آپدیت تعطیلات بارگیری نمی شود! هر بار که یک بهروزرسانی جدید میآید، بارگذاری نمیشود.
در ابتدا وقتی شروع به بازی آشپزخانه درهم کردم مشکلی با آن نداشتم، اما اکنون پاداش من را در ساعت نمی دهد و کسب درآمد می کند از حدود آگوست یا سپتامبر 2020 این کار را انجام می دهد.
رام گاهی کند می شود..
من بازی را دوست دارم، برای گذراندن زمان عالی است، اما چند روز اخیر نمیتوانم سطوحی را برای بارگذاری برای بازی دریافت کنم. نمیدانم ربطی به بهروزرسانی دارد یا فقط سطحی که من در آن هستم، اما در حال حاضر نمیتوانم کاری انجام دهم.
من با 272 و 274 مشکل دارم. نمیتونم سالسا درست کنم. وگرنه تا اینجا بازی خوب پیش میره و من عاشق بازی i t هستم
من واقعاً Scamble آشپزخانه را دوست دارم زیرا واقعاً از واقعی بودن دستگاه لذت می برم. از هم زدن تخم مرغ گرفته تا درست کردن وافل و سوپ در یک کاسه واقعی درست می شود.
من عاشق این بازی هستم اما متاسفانه پاپ آپ ساعت و کسب در این چند روز گیر می کند.. پاک کردن داده ها مشکل را حل می کند اما باید 2 سطح اول را دوباره بازی کنم و همچنین پس از ورود به فیس بوک پول آشپزخانه دوباره برنگشته است امیدوارم بتوانید این مشکل را برطرف کنید یا به من بگویید چگونه آن را برطرف کنم ...
دوباره اتفاق بیفتد بازی را به روز کنید و اکنون برای همیشه بارگذاری می شود.
بازی خیلی خوبی بود ولی الان امروز با من باز نمیشه و نمیدونم چرا . لطفا آن را برطرف کنید و بررسی کنید که آیا مشکلی وجود دارد ... من این بازی را خیلی دوست دارم
بازی در حال بارگذاری نیست
من همیشه این بازی را واقعا دوست داشتم. از بین تمام بازیهای آشپزی که امتحان کردهام، به نظر من بهترین است، اما اشکالات واقعاً شروع به ورود به من کردند. گاهی اوقات وقتی میخواهم یک سطح را شکست دهم یا نمره بالایی بگیرم، ظروف کار نمیکنند یا فلفل یخ میزند. همچنین در برخی مواقع لود شدن بازی زمان زیادی طول می کشد. من واقعاً دوست ندارم این بازی را حذف کنم. لطفا درستش کنید
چرا من نمی توانم بازی را انجام دهم؟ به نظر می رسد همیشه باید آن را بارها و بارها نصب کنم. من هرگز نمی توانم بازی کنم. بسیار ناامید کننده است. این برنامه چند روز کار می کند، اما روز بعد کار نمی کند. لطفا کمک کنید!!!!
امروز بازی را در موبایلم باز کردم. گفت که برخی از اشکالات می خواهند گزارش ارسال کنند. 4 بار سعی کردم بازی را باز کنم. اینطوری گفت.. اجازه نمی دهد وارد بازی شوم. بنابراین من آن را حذف و بازی را دوباره نصب کردم. زمانی که وارد آن شدم فقط نشان داد که فقط آن 2 سطح را گذرانده ام. شوکه شد و حذف نصب و نصب مجدد را انجام داد. این بار به سطح فعلی آپدیت شدم، n توکن سکه وجود دارد، اما پول نقد من از 32 به 11 یا چیزی رسید. بسیار ناراحت کننده است. زمان n تلاش برای بدست آوردن سکه بر اساس وظایف.
تاثتثاثنثنثنهع
Kitchen Scramble: Cooking Game Penyelakuan tdvp
هنوز که دون نشده اما به نظرم با نت قوی دون کند...
همونطور که بقیه میگفتن بازی خیلی جالبیه..اما الان تو همین سطح بازی گیر کردم bcz ظرفی که باید درست کنم برای رسیدن به خواسته مشتری نیست...پس نمیتونم به هدف برسم.
Kitchen Scramble: Cooking Game Симулације vhf
من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما در هنگام بارگذاری به من مشکل می دهد. قبل از اینکه منجمد شود و سپس خاموش شود. اما از چند روز پیش، هر بار که نوار بارگذاری به پایان می رسد و برای بارگیری بازی آماده است، فقط خاموش می شود. من نظری در مورد چیزی که داره اتفاق می افته ندارم.
در سطوح خاصی نمی توانید از سطح عبور کنید مگر اینکه چیزی از برنامه خریداری کنید
*ویرایش- بازی در حال حاضر به خوبی کار می کند! خیلی ممنونم! 🙂 پر از اشکالات ☹ همیشه با بارگیری آن مشکل دارید و همیشه پیشرفت شما را ذخیره نمی کند!! آیا بارهای از سطوح و سپس در اواخر روز بازگشت و من را به جایی که در آن صبح بودم برگرداند! ماموریت ها نیز هرگز ذخیره نمی شوند! لطفاً این را اصلاح کنید چون من عاشق بازی هستم اما اگر اینطوری شود بازی کردنش بیهوده است 😭
من بازی را هم روی آیپد و هم روی گوشیم دارم، اما وقتی روی گوشیم نصب کردم، بازی هرگز با بارگذاری تمام نمیشود، فقط ثابت میشود و هرگز بارگذاری نمیشود. من روی iPad خود امتحان کردم اما همان مشکل وجود داشت، من همیشه قبل از باگ این بازی را بازی می کردم و من این بازی را خیلی دوست دارم.
من عاشق این بازی هستم!!! اما امروز ارتقا پیدا کرد. هنگامی که من برای بازی در سطح بعدی خود رفتم، به صفحه اول بازگشت و نماد بارگذاری روی آن وجود داشت و اکنون دیگر هرگز صفحه را شروع نمی کند.
من شگفت زده شدم در این بازی شما باید خاطرات خوبی برای منوهایی که می خواهید بسازید داشته باشید
عاشق این بازی هستم.. فعلاً در سطح 111 گیر کرده ام. فکر می کنم وقتی سطح را کامل می کنم ممکن است مشکلی ایجاد شود اما به من اجازه نمی دهد کامل کنم زیرا باید مقدار مشخصی از یک غذا درست کنم اما آن را دوباره بازی کردم و تمام شود و هرگز نتوانم 4 مورد از ظرفی را که از من می خواهد درست کنم تا کامل کنم و ادامه دهم.
من بعد از مدتی این بازی را شروع کردم. حالا امروز بازی را باز کردم و تازه در حال لود شدن بود، سطح بازی من فقط روی لود بود و بعد از آن به جایی نمی رسید. من بازی رو حذف کردم و دوباره نصبش کردم و وقتی دوباره وارد اکانت فیسبوکم شدم تمام پولم رو که داشتم الان فقط 3 دلار مونده....چرا پولمو گرفتی؟؟؟ من آن را می خواهم که به معنای واقعی کلمه پولم بی دلیل هر از گاهی ناپدید می شود. تأسفبار - رقت انگیز.
بازی اعتیاد آور است اما از زمان به روز رسانی اصلی هالووین مشکلات زیادی داشته است. من چندین بار آن را حذف و دوباره نصب کردم به امید حل آنها. ابتدا بازی فقط بارگذاری می شود. سپس بعد از حل شدن، به سطح بعدی نمی رود. .من آخرین آپدیت 9.8.2 را دانلود کردم. با وجود کسب 3 ستاره در سطح 283، به سمت سطح 284 حرکت نمی کند. سطح 283 چندین بار بازی شده است. این بازی قبل از اولین آپدیت بزرگ هالووین امسال به خوبی کار می کرد.
عاشق بازی! من می توانم آن را تمام روز بازی کنم! اما حتی با وجود بهترین اینترنت، باز هم کمی طول می کشد تا بارگذاری شود. به هر حال بازی عالی است، اگر برای بارگذاری صبر دارید!
بازی لود نمیشه
بازی آپدیت شده صفحه سفید رو نشون میداد آپدیت جدید رو آپدیت کرد که قرار بود این مشکل رو حل کنه فقط یه بار بتونم بازی کنم بعد دوباره با صفحه سفید شروع شد، آپدیت جدیدی نداره و بازی هنوز داره خراب میشه.
من آن را دوست دارم ... اما من دوست ندارم زمانی که تقریباً یک میلیون سکه در بازی دارم از پول واقعی برای تهیه لوازم خانگی استفاده کنم.
من در سطح 102 هستم. من سطح را با 2 ستاره بردم و هرگز ستاره ای دریافت نکردم.
از زمان آخرین به روز رسانی، بازی هیچ سطحی را بارگذاری نمی کند، فقط صفحه بارگذاری بی پایان
من این بازی را دوست داشتم، اما اخیراً این بازی همچنان خراب می شود و شما جان خود را از دست می دهید ... خسته کننده!